Schoolwiki

Wij vinden het vanzelfsprekend om onze ouders en leerlingen zo goed mogelijk te informeren over het onderwijs van onze school, over de zorg voor onze leerlingen en over veel andere praktische zaken zoals vakanties en lesvrije dagen, lestijden, verlofaanvragen. Vandaar deze schoolwiki, een handige digitale schoolgids met een slimme zoekfunctie, zodat alle informatie op één plek beschikbaar is en op elk apparaat.

Zoeken

Vul hieronder je zoekterm in en
zoek direct in onze schoolwiki!

Zorg

Als uit de toetsen blijkt dat uw kind moeite heeft met bepaalde onderdelen van het onderwijs, en de handelingsplannen binnen de klas niet hebben geholpen, is er de mogelijkheid dat uw kind met extra hulp wordt begeleid. U wordt hierover vroegtijdig geïnformeerd en alles gebeurt altijd in overleg met u als ouders.
Nader onderzoek wordt verricht door de Interne begeleider en/of de groepsleraren. Indien uit dit onderzoek blijkt dat de leerling extra zorg nodig heeft, krijgt de groepsleraar het advies om met deze leerling anders in de klas te gaan werken. Mocht daarna blijken, dat speciale begeleiding gewenst is, maakt één van de groepsleraren, een handelingsplan.
Tijdens de leerlingbespreking wordt de hulpvraag van de groepsleraren besproken en een plan van aanpak opgesteld.
De school beschikt over een orthotheek, van waaruit remediërend materiaal beschikbaar is op het gebied van rekenen, lezen, spelling en schrijven.
Regelmatig worden de resultaten besproken tijdens de leerling besprekingen door middel van evaluatieformulieren. Alle gegevens komen in het leerling-dossier.

SCHOOLGIDS

Klik op de link hieronder voor de schoolgids.
 

Bekijk de schoolgids