Schoolwiki

Wij vinden het vanzelfsprekend om onze ouders en leerlingen zo goed mogelijk te informeren over het onderwijs van onze school, over de zorg voor onze leerlingen en over veel andere praktische zaken zoals vakanties en lesvrije dagen, lestijden, verlofaanvragen. Vandaar deze schoolwiki, een handige digitale schoolgids met een slimme zoekfunctie, zodat alle informatie op één plek beschikbaar is en op elk apparaat.

Zoeken

Vul hieronder je zoekterm in en
zoek direct in onze schoolwiki!

Expertises

Onze school heeft specifieke expertise op het gebied van:
- Leerlingen rechtstreeks uit het buitenland (schakelklassen)
- Leerlingen met een lichamelijke beperking.

Aanwezige deskundigen in het team:
1. Leraren met pedagogische kwaliteiten, overwicht en overzicht, regelmaat en structuur, sterk klassenmanagement en warme betrokkenheid voor het kind.
2. Met het structureel volgen van de resultaten, het monitoren en analyseren van deze gegevens worden interventies bepaald. Dit heeft in de loop der jaren verhoging van resultaten en professionaliteit van leraren opgeleverd. Werken vanuit een duidelijk visie, opbrengstgericht werken met directe instructiemodel, coöperatieve werkvormen, effectieve leertijd, zorgplan, rapportfolio’s. Het raamwerk staat en in de praktijk zijn we nog dagelijks lerend.
3. We hebben binnen de school Schakelgroepen die opvang bieden aan leerlingen rechtstreeks vanuit het buitenland (eerste- en tweedejaars nieuwkomers). Er zijn hiervoor meerdere gespecialiseerde leraren.
4. Binnen de school is meerdere dagen per week schoolmaatschappelijk werk beschikbaar.
5. Binnen de school is een logopedist werkzaam en kunnen kinderen op school worden behandeld.
6. Erkende KiVaschool met KiVa coördinatoren en mogelijkheden tot steungroep.
7. Vijf geschoolde intern begeleiders.

SCHOOLGIDS

Klik op de link hieronder voor de schoolgids.
 

Bekijk de schoolgids