Schoolwiki

Wij vinden het vanzelfsprekend om onze ouders en leerlingen zo goed mogelijk te informeren over het onderwijs van onze school, over de zorg voor onze leerlingen en over veel andere praktische zaken zoals vakanties en lesvrije dagen, lestijden, verlofaanvragen. Vandaar deze schoolwiki, een handige digitale schoolgids met een slimme zoekfunctie, zodat alle informatie op één plek beschikbaar is en op elk apparaat.

Zoeken

Vul hieronder je zoekterm in en
zoek direct in onze schoolwiki!

Vrijwillige ouderbijdrage

Voor de extra activiteiten van leerlingen wordt door de school een jaarlijkse vrijwillige ouderbijdrage gevraagd. Deze vrijwillige ouderbijdrage gebruiken we om allerlei activiteiten en uitstapjes te kunnen bekostigen. De kosten worden namelijk niet door het Ministerie betaald.

De ouderbijdrage is vastgesteld voor 1 kind op € 50,00 per volledig schooljaar. Dit is inclusief de schoolreis. Komt uw kind later in het schooljaar op school, dan wordt het bedrag afhankelijk van de maanden aangepast. De vrijwillige bijdrage voor de werkweek in groep 8 bedraagt €75.

U kunt het bovengenoemde bedrag overmaken naar: NL05 INGB 0654084122 tnv Emmaus ouderbijdrage, Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs.
Graag bij de betaling de naam en groep van uw kind vermelden.

Het niet betalen van de vrijwillige ouderbijdrage leidt niet tot het uitsluiten van leerlingen van deelname aan activiteiten. Toch kan de mate waarin de vrijwillige ouderbijdrage betaald wordt, van invloed zijn op de hoeveelheid activiteiten. Zonder inkomsten kunnen die niet gefinancierd worden. Hierbij kunt u denken aan de schoolreis, werkweek, uitstapjes, etc.

SCHOOLGIDS

Klik op de link hieronder voor de schoolgids.
 

Bekijk de schoolgids