Schoolwiki

Wij vinden het vanzelfsprekend om onze ouders en leerlingen zo goed mogelijk te informeren over het onderwijs van onze school, over de zorg voor onze leerlingen en over veel andere praktische zaken zoals vakanties en lesvrije dagen, lestijden, verlofaanvragen. Vandaar deze schoolwiki, een handige digitale schoolgids met een slimme zoekfunctie, zodat alle informatie op één plek beschikbaar is en op elk apparaat.

Zoeken

Vul hieronder je zoekterm in en
zoek direct in onze schoolwiki!

Rapportfolio

De contacten met de ouders over de vorderingen van hun kind(eren) bij ons op school worden op de volgende wijze onderhouden:
- we werken met rapportfolio’s waarin werk verzameld wordt waar uw kind trots op is en waar de vorderingen en afspraken omtrent het leren van uw kind in verzameld worden. Bij de start van het schooljaar heeft u een verwachtingsgesprek waarin dit rapportfolio de leidraad van het gesprek is.
- driemaal per jaar ontvangen de ouders een schriftelijke rapportage van de vorderingen van hun kind.
- tweemaal per jaar worden alle ouders samen met de kinderen uitgenodigd om met de groepsleerkracht het verslag van de kind(eren) te bespreken. Het eerste rapporfolio is in het najaar en het tweede rapporfolio in het voorjaar. Beiden zijn 15 minuten gesprekken. Kinderen nemen deel aan deze gesprekken, het gaat tenslotte over hun leerproces.
- Voorlichting over de leerlingenzorg op onze school wordt gegeven bij de aanmelding.

SCHOOLGIDS

Klik op de link hieronder voor de schoolgids.
 

Bekijk de schoolgids